Jumaat, Februari 11, 2011

BLOGGER YANG TERHINA..... PRODUK PAS !

Adakah anda tahu siapa blogger topeng perak dari pembangkang ??? dia lah sebenarnya blogger dari pembangkang yang menganggap Kerajaan Persekutuan bertindak zalim ke atas pelajar-pelajar Malaysia di Mesir baru-baru ini.sila lihat artikel di bawah.terima kasih kepada rakan blogger melayu cindia dari GELOMBANG RAKYAT


Baru sahaja petang tadi Melayu CinDia memaparkan sikap angkuh lagi sombong bodoh Blogger belaan PAS, TOPENG PERAK yang menganggap Kerajaan Persekutuan bertindak zalim ke atas pelajar2 Malaysia di Mesir baru2 ini. Penghinaan beliau ini juga turut ditujukan kepada beberapa pejuang Blogger yang bersama rombongan Putera 1Malaysia termasuklah Blogger Medan Info dan Agenda Daily. Melayu CinDia ingin bertanya kepada TOPENG PERAK sekali lagi, adakah beliau benar2 memperjuangkan kebenaran? Atau sekadar memenuhi ganjaran yang diberikan oleh seorang Pemimpin PAS berjumlah RM2 Juta?

Melayu CinDia tidak mempersoalkan pemberian wang tersebut kerana itu adalah hak Pemimpin PAS yang terbabit. Akan tetapi, inikah sebenarnya nilai perjuangan yang dicanang blogger Pembangkang selama ini? Wang menjadi pertaruhan blogger2 Pembangkang dan Melayu CinDia pasti, blogger2 Pembangkang turut akan mempersoalkan sumbangan TOPENG PERAK sebanyak itu walhal ramai lagi blogger2 Pembangkang yang turut serta dalam strategi kotor ini.

Buat kesemua blogger2 Pembangkang, lihatlah gaya pemimpin yang anda julang selama ini. Pemimpin2 yang anda kagumi ini memandang anda sebagai blogger sampah semata2. TOPENG PERAK digelar blogger elitis Pembangkang. Wang yang diberi digunakan sepenuhnya bagi memenuhi nikmat nafsu serakah. Inilah blogger belaan sebuah parti yang memperdagang simbol Islam.

TOPENG PERAK, nilai harga diri dan perjuangan anda mampu dibeli dengan wang ringgit. Ya, mungkin anda kini senang seketika. SYABAS TOPENG PERAK. Tapi, Melayu CinDia tertanya2, di saat ketika TOPENG PERAK menghina usaha Kerajaan Pusat berkenaan soal Pelajar2 Malaysia di Mesir, adakah beliau turut serta memberi sumbangan wang ringgit kepada pelajar2 tersebut? TOPENG PERAK nampaknya lebih berminat menyumbang wang tersebut kepada 'pelajar2' di China seperti gambar di atas...
Di saat takbir dilaungkan penyokong2 PAS di Malaysia, Pejuang Blogger PAS,
TOPENG PERAK menikmati produk khas 'ayam' lazat di China.

ADAKAH INI YANG KITA MAHUKAN ???
MENGHINA KERAJAAN MALAYSIA
UNTUK MEMBAWA PULANG PELAJAR DI MESIR ???
SEDARLAH WAHAI BLOGGER TOPENG PERAK JANGAN LAH MERACAU.

baca di:
kedah time

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Blogger jenis ini hanya tahu berak tak tahu nak basuh.

BUSUK !

Anak Lenggong berkata...

Blogger sial ni nama sebenar Mohd Fauzi dah lama dia tak update blog nya ..maybe tak dapat perbelanjaan daripada kusam musang exco kelantan yang menaja nya..dia ni sama juga dengan Rahman blog Tulang Besi..mereka ni menulis dan menyumbang berita setelah diberi upah lumaya..mereka juga sanggup meminta derma daripada pengujung loknya untuk menyumbang kepada mereka berdua..In memang sial punya melayu..