Khamis, Januari 20, 2011

PAS - PARTI YANG TIADA APA APA : MESTI BACA !

PARTI PAS ADALAH SEBUAH PARTI YANG TIDAK MEMPUNYAI DASAR YANG KONSISTEN.
PERJUANGANNYA TIDAK RELEVAN SAMA SEKALI DENGAN KEPERLUAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA.
KEWUJUDAN PAS DALAM NEGARA HANYA MEROSAKKAN AQIDAH UMAT ISLAM DI SAMPING MEMUSNAHKAN PERPADUAN KAUM DAN KEHARMONIAN HIDUP MASYARAKAT MAJMUK.
KEADAAN INI DISEBABKAN PARTI PAS TIDAK MAMPU MENANDINGI JASA BAKTI UMNO-BN YANG TELAH LAMA DITERIMA RAKYAT MALAYSIA KERANA PRESTASI PEMERINTAHAN DAN TRACK REKOD PENTADBIRAN YANG MENDAHULUKAN RAKAN RAKYAT DALAM SEGALA HAL.
SEBAB ITU PAS TERPAKSA MENGHASUT RAKYAT SUPAYA MEMBENCI UMNO-BN YANG DISAYANGI SELURUH RAKYAT MALAYSIA.
DALAM MASA YANG SAMA PAS BERSUNGGUH2 MENGHASUT RAKYAT MENGAJAK MENYAYANGI PARTI CAUVINIST CHINA DAP YANG TERANG-TERANGAN MEMBENCI KAUM LAIN DAN ISLAM.
(cauvinist cina DAP adalah komrad2 kominis yang meletakkan senjata dan bukannya meletakkan ideologi mereka - sumber : novel aku mahu hidup)
KITA HARAP SELURUH RAKYAT MALAYSIA AKAN MENOLAK PAS /PKR DAN DAP DARI PENTAS POLITIK NEGARA SUPAYA NIKMAT HIDUP SEJAHTERA YANG DIALAMI SEKARANG DAPAT DITERUSKAN.
MENGHANCURKAN PAS, NUAR BERAHIM PKR DAN DAP SAMALAH DENGAN MENYELAMATKAN RAKYAT DAN KELUARGA SERTA ANAK CUCU KITA SENDIRI.
credit to:
ujang ranggi.blogspot.com
laksamana jebat.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

PAS hanya ada air liur...
Berbuih2 ceramah , langsung tak ada follow up.
Hampassss

UjangRanggi berkata...

SELAMAT BERJUANG BLOGGENSTARZ..

PAS ADALAH PARTI YANG PENUH DENGAN ANGAN-ANGAN KOSONG , SAMA MACAM LAMBANG BULAT PUTIH PADA BENDERANYA. TIADA JASA KEPADA RAKYAT MELAINKAN MEMECAH BELAHKAN UMAT DENGAN HASUTAN DAN FATWA PALSU. PENIPUAN AKAN TERUS BERLELUASA SELAGI ADA ORANG YANG PERCAYA DAN MAHU MENJADI PENGIKUT MEREKA.