Selasa, April 05, 2011

AWAS - KEMUNGKINAN INI SATU PERANGKAP !

KEPADA sahabat2 bloger pro kerajaan , penulis mengambil kesempatan untuk memberitahu sedikit maklumat yang diterima daripada sasaorang yang mengikuti perkembangan isu Video Sex Anwar Ibrahim.
Beliau merupakan saorang penganalisis politik yang 'low Profile' namun banyak maklumat yang beliau analisa dan kaji ada kebenarannya.
Beliau mempertikaikan Isu Video tersebut berdasarkan beberapa faktor yang berikut.Dimana faktor2 ini telah menyebabkan video sex ini menjadi topix yang hangat.Ianya juga bolen dijadikan senjata oleh pembangkang menjelang PRU13.

1.  Mengapa Datok 'T '      - 
     Adakah ini bermakna mereka semua bermusuhan dengan Anwar.?
2.  Mengapa datok Eskay  - 
     Bukankah datok eskay orang kepercayaan Anwar sejak 1998 ?
3.  Mengapa dipanggil ramai wartawan untuk menontonnya -
    Bukankah sepatutnya PM yang diberitahu dulu seperti kes Liwat Anwar 1.
4.  Mengapa dijadikan isu dalam masa hangat PRU13 dan PRN Sarawak ?
     Bukankah ia untuk meraih simpati - LGE gunakan ini untuk menawan PP.
5.  Mengapa diCarcossa? -
      Siapa pemilik sri carcosa......
6.   Mengapa Karpal Singh berani meminta untuk ditayangkan diParlimen ?
      Bukankan Isu video Vijendren telah membuktikannya..... 
7.   Mengapa Hitam Putih ?
      Make over tidak menonjol didalam black n whita berbanding warna.
8  . Mengapa Anwar berani mempertikaikan "perut yang Buncit" ?
      Bukankah Kesan filem hitam putih tidak ketara....
9.   Mengapa DAP dan PAS tidak Lantang ?
      Mereka sudah tahu peranan "make up artis bollywood yang terkenal"
      bila SRK datang keMelaka 2011 !
10. Mengapa tiada Pengesahan pelakonnya oleh PDRM ?
      PDRM hanya mengatakan video itu tulen tanpa mengesahkan pelakonnya !

11. Mereka akan memperolehi ganti rugi saman malu berbillion RM...........

      INI LAH MATLAMAT MEREKA   
      MEREKA AKAN KETAWA BERDEKAH2.....
      PERANGKAP SUDAH KENA !
      PUTRA JAYA SEMANGKIN HAMPIR ! 

                       AWAS perangai licik Anwar Ibrahim.
Permainan teka teki anwar melangkaui lima langkah kedepan  daripada kita. Dia gemar menimbulkan spekulasi demi meraih simpati......

OLEH ITU KITA JANGAN LEKA.
                          

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Apa pun kemungkinan kita semua kenalah berhati2 dengan permainan pembangkang !

Mereka adalah makhluk jadi2an !

Tanpa Nama berkata...

macam macam teori pulak aku dengo hari ni... hehe

Anyway...go kencana!

Tanpa Nama berkata...

1.tsrc musuh politik nuar
2.nuar xmau jadi saksi tuk jamban bengkok
3.PM banyak mende len ble tengok
4.spin isu dna pd movie
5.pemiliknye?yang buat aku tau
6.kapal da pusing
7.red eye flash
8.kesan wide length
9.dap pas risau parti nak jahannam
10.nanti puak pembangkang ckp 'ini konspirasi najib'
11.satu sen pun xdpt

ALahaI sI LunCAi berkata...

PEMIKIRAN YANG MENARIK. APAPUN KITA USAH TERLALU GHAIRAH . JANGAN HILANG FOKUS KEPADA ' HEAD COUNT' PENGUNDI PRU 13.

NUAR MEMANG DAH KANTOI. TAPI PAKATAN MENGAMBIL FAEDAH. ISU NUAR LIWAT SAIFUL LEBIH PENTING DARIPADA ZINA..

P3UM - CT berkata...

walau apap pun kita memang kena berhati-hati dgn taktik licik anuwar ni . jangan leka dengan isu-isu lain spt kes liwat tu . jangan biarkan isu video seks ini mengalpakan kita . tahniah bloggenstarz . . peringatan yang baik utk semua .

p/s : mohon linkkan yer http://p3umct.blogspot.com
http://sitibaiduri.blogspot.com