Sabtu, April 02, 2011

PILIH PILIH BULU

Bulu Nik Ajis dah putih beruban, bau minyak atar..tak stim.Bulu Cuai Suwey Lek keras kejung, hamis, tak selera.Bulu dia sendiri, kerinting, pendek dan beruban jugak, tak syok.
Bulu Nuar Bewak, keras, panjang, tegang....ehem..memang menggiurkan.Nampaknya Karpal ni memilih bulu sungguh. Bulu yang ada potensi membantu gerombolan komunisnya merampas kuasa.
 
Pasal tulah Karpal sekarang membela Bewak tu mati-matian dalam hal video uh-ah-uh-ah.
Si Karpal lahabau ni bukan sahaja mahu trio Datuk T ditahan kerana melanggar Seksyen 5(1) Akta Penapisan Filem 2002 serta Seksyen 292 Kanun Keseksaan, tetapi juga menolak cadangan penubuhan suruhanjaya diraja untuk menyiasat video berkenaan serta menyifatkan pendedahan itu bertentangan dengan nilai moral. (KL Boyz)
22 tahun dulu dia jugak kasi letupkan video Vijendran dalam Parlimen. Kononnya nak jadi hero dedahkan kejahatan pemimpin BN. Semua orang terkejut beruk dan tak pulak kata Karpal bersalah menayangkan video lucah. Sekarang bila Datuk Trio dedahkan video uh-ah-uh-ah Bewak  tu, dia meracau macam beruk terminum air daun ketum.
Dey....apa ni Bai? Berapa kole lu sudah togok? Lu sudah lupa ka, lu sendiri pun suka tengok filem blue? Mau kasi share lagi sama worang satu Malaysia. Itu macam tarak salah aaa? Lu hingat lu loyer, lu manyak besar ka? Gua taulah lu punya memang besar....lebih besar dari lain worang punya....Kapla Besar!
Memang dasar Pakatan Syaitonirrojim ni, apa yang mereka buat semuanya betul, elok indah ajer. Kalau orang lain buat, diorang akan seboleh-bolehnya cari jalan kaitkan dengan BN, UMNO, Najib, Rosmah, sesedap rasa jer menuduh.
Tak kira betul atau tidak, janji boleh fitnah... Janganlah benarkan mereka berkuasa. Nescaya tayangan video seks ni akan dijadikan silibus di sekolah-sekolah pulak

Sumber:
ujangranggi.blogspot

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Karpal suka bulu BABI !

Salam semua... berkata...

Lawak bro...tergelak aku sampai nak pecah perut...paling high pasal bulu bau minyak atar.. memang real..ha..ha..ha..

Memang mantap bro.

Salam semua...

mnorkembalak berkata...

Salam sahabat, mohon perkenan kalau sudi submit link blog saya kedalam blog sahabat.

http;//www.KemBalakEnterprise.blogspot.com