Khamis, Januari 27, 2011

RANKING TERKINI BLOG MESRA KERAJAN BN.


Ranking Terbaru Blog Mesra Barisan Nasional Oleh Top Ranking Online 1.
Ranking terbaru dari blog mesra BN yang dikeluarkan oleh Top Ranking Online 1 telah menunjukkan persaingan yang sengit diantara orang lama dan orang baru. Peningkatan yang mendadak dari blog-blog baru mula menguasai carta walaupun ranking sepuluh teratas masih dikuasai oleh blog-blog orang lama.

Kali ini ulasan tidak diberikan kepada Malaysian United kerana blog beliau mempunyai kepentingan dalam carta kali ini. Blog Malaysian United telah meningkat begitu tinggi dari kedudukkan tangga ke 49 kepada tangga ke 14 dengan peningkatan sebanyak 35 mata. 

Seperti yang pihak kami ramalkan yang blog tersebut akan berada didalam Top 10 sekiranya ia boleh bertahan dengan penulisannya. Kami telah memberi blog tersebut kredit selama 3 minggu untuk sampai ketangga tersebut.

Blog Tun Mahathir masih kekal ditangga 11 dan blog DS Najib Tun Razak naik 6 anak tangga dari 32 kepada tangga ke 26. Pihak kami  memasukkan secara beperingkat blog-blog baru yang berpotensi sebanyak 10 blog dan dengan itu 10 blog tersingkir daripada Top 100.

Apa yang menarik perhatian kami, blog yang berada di ranking 10 ribu keatas (ranking Malaysia) mungkin tidak akan tersenarai dan ini akan memperlihatkan blog-blog saling kejar mengejar. Kedudukan terbaru mengikut aturan,
  • 13 blog kekal tanpa berubah kedudukkan.
  • 30 blog meningkat anak tangga.
  • 47 blog telah turun dari kedudukkan.
  • 10 blog terkeluar dengan kemasukkan 10 blog baru dalam senaraian kami.
Tahniah kepada semua blog yang berada dalam Top 100, tetapi jangan terlalu gembira kerana apa-apa pun boleh berlaku pada ranking yang akan datang disebabkan ada blog yang belum kami senaraikan lagi
 
 
 
 
 

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mana2 blog yang tersingkir tu,anggaplah ianya satu cabaran.
Gandakan usaha untuk berada dipuncak carta.....