Selasa, Mac 22, 2011

MEREKA BUAT ISU VIDEO SEX - JANGAN TERUS PERCAYA !


Mungkinkah isu ni salah satu taktik nuar jubur nak divert isu DNA dia..kena hati2...pasal apa, mungkin yang dok gempar video ni mungkin org2 dia juga, kasi rakyat gempar pastu tuduh BN yang buat untuk jejaskan imej dia, last2 kita makin lupa dengan desakan serah DNA dia.....jaga2..Bro Nuar ni kaki spin..kaki divert..
Tambahan Datuk T tue awalnya org suruhan dia bukan? klu x mcm mana statement datuk t kata pornstar tersebut suruh dia ambil jam tangan yang tertinggal..sah ini kes dia lempar batu, tuduh orang lain yang lempar..jgn terperangkap...kita tgk dan lihat..jgn terlalu gemparkan sgt isu ini...masih tiada kepastian...
Rakan blogger tersohor  M.I.M juga ada menimbulkan kemyuskilan mengenai isu ini. 


Persoalannya sekarang, siapakah di antara mereka yang menonton video kontroversi 20 minit itu begitu teliti hingga dapat membezakan perut Anwar dengan perut lelaki yang berbogel di dalam video seks tersebut?

Bagaimanakah individu ini boleh tahu kondisi perut Anwar Ibrahim?

Apakah individu yang menceritakannya itu pernah melihat Anwar Ibrahim tanpa memakai baju sehingga mendedahkan perut beliau?


Apakah beliau pernah melihat perut Anwar Ibrahim sebelum ini? Apakah beliau itu juga mempunyai skandal rahsia dengan Anwar?

Jika merujuk kepada kenyataan Anwar Ibrahim itu, Wan Azizah tentu akan terkejut dan sangat curiga dengan suami beliau!

Dan yang menghairankan ialah bagaimanakah pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat seperti pengarah komunikasi PKR Nik Nazmi Nik Ahmad atau pun Naib presiden PKR Chua Tian Chang boleh menafikan lelaki itu bukan Anwar Ibrahim kerana mereka sendiri belum lagi menonton video tersebut?

Sama-samalah kita tunggu 6 hari lagi untuk mendapat kepastian......

Cuba kita lihat..pagi video tayang, petang dia terus nafi itu bukan dia, dah mcm dirancang, siap bagitau perut dia x buncit mcm org dalam video tue...mcm mana dia tau rupa org dalam video tue?! dia dah tgk ker...melainkan mmg dia da awal2 lagi tahu dan dia lah mastermind yang plan dan upah org sebarkan video tersebut.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mereka buat isu dan suruh orang laih selesaikannya....
Untung mereka dapat !