Isnin, Mac 11, 2013

KAKI JUDI SOKONG KAKI JUBOQ !! PADAN SANGATTTT
Hah? Apsal korang nak garu kepala? Pelik? Heran? Terkezut dengan tindakan yang dibuat oleh Bapak Si Saiful tu sebelum ini? Tak yah heran sangat la!!
Walaupun Bapak Si Saiful ni buat kenyataan kata kes liwat Si Ketua Penipu tu terhadap anak dia adalah konspirasi, tapi dia tak dapat nak hilangkan dari hakikat.
Hakikatnya, Bapak Si Azlan ni pun tak menafikan bahawa Si Ketua Penipu tu dah meilwat anak dia. Tak kira sama ada suka sama suka atau secara paksa.
Liwat tetap jugak liwat. Tak de bezanya sama ada ianya secara paksa atau sebaliknya. Hukumnya tetap sama. Liwat tu Haram brader!!!
Sekarang, Si Ketua Penipu tu ada 1001 alasan untuk mengambil tindakan terhadap Si Saiful. Jika benar pendedahan yang dibuat oleh Bapak Si Saiful tu, ambik tindakan. Saman je dia. Tunggu lagi buat apa? Buat mengabihkan masa je!!!

"Tujuan saya hadir adalah dengan niat murni untuk serahkan borang permohonan saya sebagai ahli PKR. Sebenarnya saya sudah lama suka perjuangan dalam PKR, sejak tahun 1998 lagi

"Jadi hari ini secara kebetulan dan tepat pada masanya saya sertai PKR," kata beliau kepada sidang media di Ibu Pejabat PKR di sini hari ini.

Beliau menyerahkan borang keahlian kepada Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail dan disaksikan oleh Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad; Ahli Parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul; bekas Timbalan Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan Lajin Ukin dan Ahli Parlimen Kuala Langat, Abdullah Sani

Azlan juga disarungkan jaket dan topi berlogo PKR oleh Saifuddin sekali gus mengumumkan beliau sebagai ahli PKR.

Mengulas lanjut, Azlan juga berkata telah bersedia menghadapi sebarang risiko dan implikasi yang bakal dihadapinya setelah menyertai PKR.

Azlan juga berkata, dengan menyertai Anwar mempunyai isu tetapi di pihak lain tidak akan mempunyai isu. Saya ada hak nak buat keputusan untuk diri saya, saya sudah fikir dan implikasi yang saya hadapi.

"...penyertaan dalam parti politik PKR, kebetulan dipimpin oleh Anwar, jika sebelah sana mesti tak ada isu," katanya lagi.

Tiada ulasan: