Rabu, Februari 23, 2011

BERINGAT DAN AWAS - BATU API SUDAH CUCUK JARUM....


Tujuan mereka cipta isu itu dan minta ianya disebarkan tidak lain tidak bukan ialah supaya timbul perasaan tidak puas hati dikalangan ahli-ahli Umno sendiri sehingga mereka berpecah. Apabila ahli-ahli Umno berpecah ianya akan terbawa-bawa sehingga dalam pru akan datang dan seterusnya membuatkan anda semua marah, tidak bekerja bersungguh-sungguh dan akhirnya BN yang terima kesannya.

Kita bagi tempoh selama 48 jam kepada Hata Wahari untuk menamakan blogger yang dia maksudkan. Jika Hata gagal memberitahunya dalam tempoh 48 jam kita semua telah bersetuju untuk mencari beliau dan membaling air kencing kami yang akan dicampurkan dalam satu plastik ke muka Hata.

Kepada Hata Wahari, jika tidak mahu air kencing kami hinggap di muka kamu, sila nyatakan blogger mana yang menerima bayaran RM 5000 sebulan.

Kepada rakan-rakan pembaca, suka saya ingin menyatakan di sini. Cerita-cerita tentang blogger-blogger pro Umno dan kerajaan adalah blogger upahan bukan perkara baru. Cerita ini telah lama disebarkan. Juak-juak sebelah sana sekarang ini sukar menerima hakikat yang blogger-blogger pro kerajaan telah menguasai dunia siber yang selama ini dikuasai oleh mereka.

Mereka cuba potretkan blogger-blogger pro kerajaan berblog bukan kerana datang dari kemahuan sendiri sebaliknya hanya kerana duit yang diupah.

Sekarang saya pulangkan balik kepada pembaca untuk menilai. Sekiranya saya atau rakan-rakan adalah blogger upahan Umno tiadanya kami menghentam Umno sampai nak rak dalam blog masing-masing.
KAMI BUKAN BLOGGER PAKATAN YANG SUDAK MENJILAT LUDAH SENDIRI DAN ADA YANG KENA SAMAN !

Hata Wahari mungkinlah.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bloggers Haram Pakatan mungkin melakukannya....
BANGSAT spesis anjing liar !

Ular Menyusur Akar berkata...

UMA berblog kerana UMA dah bersara dari jawatan. Banyak masa yang terluang. Di tempat kerja, banyak idea di keluarkan. Lepas bersara, jika hanya membatu boleh jadi buntu. Tak aktif dalam politik, siapa nak bagi 5K tu? hoi banyaknya....